Апел за помош за малиот Лука

Болеста не бира ни години, ни место, ни време, а за лекувањето на малиот Лука Јовановски во Истанбул, се потребни 50 илјади долари.

0
60

Влезницата е 800 денари, а паричните средства што ќе се овозможат ќе бидат наменети за лекувањето на Лука.

Фото: Pixabey

loading...