Вообичаени предмети кои не би требало да ги користите во близина на децата

Родителите се обидуваат да ги заштитат децата од опасност, но често забораваат на некои предмети што се наоѓаат во речиси секој дом.

0
95
Децата се природно љубопитни и сè околу нив им изгледа возбудливо. Токму заради тоа Healthy Children составија список со најчесто користените предмети во домаќинствата на кои треба да внимавате.
loading...