Дали и вашиот тинејџер изгледа вака кога ќе се најде пред телефон со бројчаник? (ВИДЕО)

Кога сè што некогаш сте знаеле е паметен и телефон со тачскрин, телефонот со ротирачки бројчаник би можел да ви изгледа како да е од друга планета.

0
457

Додека еден тинејџер се мачи да сфати како функционира телефонот со ротирачки бројчаник, неговата мајка смеејќи се му вели: „А да прогуглаш малку?“

Додека мајката го охрабрува тинејџерот да се обиде да ја повика на старомоден телефон со ротирачки бројчаник, нему ова никако не му оди од рака.

 

Okay so when your knowledgeable tech guy trys to operate old school technology!!!! This shit was priceless????????

Posted by Kimberly Phillips on недела, 7 Јануари 2018

loading...