Да не излезе дека тинејџерите прават само глупости …

Исчисти го отпадот и фотографирај се пред и по чистењето. Ова е релативно нов предизвик кој го прифаќаат тинејџерите низ цел свет, а започна сосема случајно. Дали македонските средношколци ќе го прифатат новиот предизвик?

0
191

Предизвикот #TrashTag го смислил Бајрон Роман од Аризона, односно, го исчистил отпадот во близина на неговото место на живеење и се фотографирал пред и потоа, а идејата толку им се допаднала на луѓето, што за само пет дена ова било споделено на сите можни мрежи и на различни јазици.

Фото: Инстаграм

loading...