Еве зошто двегодишни деца не можат да снимаат видеа за готвење…Или можат?

'Малиот шеф Кејд' е Инстаграм профилот на двегодишно момче кое во видеата што ги снима неговата мајка 'готви' или со неа или со својата баба и притоа, буквално секоја од состојките ја става во уста

0
88
loading...