Како да го навикнете бебето на цврста храна (ВИДЕО)

Се појави уште еден нов гаџет наменет за бебињата. Овојпат, станува збор за цуцла со повеќе малу дупчиња со кои ќе ги навикнете вашите малечки на цврста храна без да се плашите дека ќе се задават

0
155

Pacifier helps introduce babies to solid food

This pacifier helps train babies to eat solid food Buy it here: https://amzn.to/2LYwXKi

Posted by In The Know Parents on Среда, 27 јуни 2018

loading...