Новогодишни украси од макарони и други тестенини (ВИДЕО)

Ако имате доволно трпение и деца кои се уште ги интересира китењето за Нова година и Божиќ, наместо да купувате нови лампиони, годинава направете ги сами. Ем поинтересно, ем оригинално и убаво

0
218

Децата ги сакаат тестенините, но понекогаш, наместо да ги направите за ручек, употребете ги за правење новогодишни украси.

Воопшто не е тешко, а ќе добиете заедничко време со своето дете, ќе го научите на креативност и ќе имате оригинални украси.

Текстот и видеото се од Crafty Panda.

.

loading...