Паметни креветчиња што им помагаат на бебињата да заспијат за неколку минути

Ова паметно креветче е наменето за тукушто родени бебиња, сѐ до 6-месечна возраст и успешно го смирува расплаканото бебе и повторно го заспива, наместо вас

0
759

Едноставно го завиткувате вашето бебе, го ставате во вреќичка која наликува на онаа за спиење, ја прицврстувате за безбедносните копчиња во креветчето и го стискате копчето за нишалката. Креветчето произведува т.н. „бела бучава“ (мешавина од звуци на одредени фреквенции и повторување на звуците) и нежни движења кои му помагаат на бебето да заспие. Креветчето реагира на потребите на вашето бебе.

Smart crib helps babies fall asleep in minutes

This smart crib will help sleep-deprived parents get some rest.

Posted by In The Know Innovation on петок, 13 Април 2018

loading...