Пирсинг на прст е новиот тренд на веренички прстени

После долгото владеење на прстените, новите генерации воведоа сосема нови трендови па сега, наместо вистински прстени, некои си тетовираат бурми или пак пригодни тетоважи, а најновиот тренд е пирсинг на прст

0
206

Погледнете како изгледа најновиот тренд на веренички прстени:

Finger piercings are the new engagement rings

Would you say 'I do' to this trend? ?

Posted by In The Know Presents on Петок, 30 март 2018

loading...