Повивањето на возрасни, хит во Јапонија

Луѓето се подготвени на се, па и да се вратат во најраното детство и, наводно, на овој начин, во повивка слична на онаа за бебињата, да се релаксираат и да се опуштат

0
319

Во Јапонија најнов хит е повивањето на возрасните во ткаенина на начин кој изгледа слично како оној кој се практикува за повивањето на бебињата, но изгледа и како да е телото зачаурено.

Според оние кои го практикуваат, ова било одличен начин за опуштање на крутите и вкочанети мускули.

Еве како изгледа:

Blanket cocoons for adults

Wrapping yourself in a tight blanket burrito could help you relax ?

Posted by In The Know Innovation on Четврток, 21 јуни 2018

 

 

 

 

loading...