Се породила па објавила селфи со својот онесвестен маж во позадина

Дали вашиот сопруг присуствуваше на вашето породување? Би сакале ли да присуствува?

0
561

Една мајка станала sвезда на Редит откако на тој форум го направила своето генијално селфи од родилната сала. Откако го родила бебето со царски рез, ја фотографирала својата насмевка на лицето, но нејзиниот онесвестен сопруг на подот во позадина го украл целото внимание.

Мажот паднал во несвест, а лекарите и акушерките веднаш се упатиле кон онесвестениот човек, со бебето во рацете.

Фото: Reddit

loading...