Собери ги сите пет нови Лино фигури

Уживајте во житните чоко задоволства, соберете ги Лино астронаут, Лино фудбалер, Лино фраер, Лино пејач и Лада принцеза и забавувајте се со игрите на задниот дел од пакувањето - „Меморија“, „Не лути се човече“, „Пазл“ со зимски мотиви, и пригодни празнични украси кои можат да се обојат, исечат и да се стават како украси на новогодишната елка.

0
322

Магичниот Лино свет на игри, дружење и добра забава сега станува уште позабавен! Покрај тоа што се финии вкусни, Lino Crunch 225 g, duo Lino Crunch 225g, Lino Njammy 275g, Lino Pillows milk 250g и Lino Pillows nougat 250g содржат и изненадувања за сите – нови Лино фигури.

Во секое пакување има по една од фигурите од новата серија: Лино астронаут, Лино фудбалер, Лино фраер, Лино пејач или Лада принцеза.

Во секој производ, освен фигурите, има и интерактивни игри на задниот дел на пакувањето: Lino Pillows milk и Lino Pillows nougat имаат игра „Меморија“, Lino Njammy – „Не лути се човече“, Lino Crunch – „Пазл“ со зимски мотиви, а  Lino Crunch duo пригодни празнични украси кои можат да се обојат, исечат и да се стават како украси на новогодишната елка.

Уживајте во житните чоко задоволства, соберете ги сите пет фигури од колекцијата на Лино и забавувајте се со игрите на задниот дел од пакувањето.

loading...