Тригодишно девојче зготви ручек за своите другарчиња (ВИДЕО)

Децата се толку способни колку што ќе им дозволат родителите да бидат

0
327

Можеби е ова некаква крајност кога станува збор за тоа дека родителите треба да им дозволуваат на децата да бидат самостојни, со оглед на огнот и опасноста поради истиот, но е сепак добар пример за тоа дека се децата навистина толку способни колку што ќе им дозволат родителите да бидат.

Ова видео е совршен пример дека децата навистина можат да направат се само ако родителите веруваат во нив и во нивната способност.

Cute 3 Years Kid Cooking Show

So Cute ?? Elish Fish Curry Cooking By a 3-Year-old Kid ??Credit:AroundMeBD (goo.gl/zPgjnW)

Posted by NTD Taste Life on вторник, 27 Февруари 2018

loading...