Уште една одлична идеја за забава и учење (ВИДЕО)

За веме на карантинот се изродија многу одлични идеи за играње и забава, но и за учење. Еве една за која ви треба малку повеќе простор, ама можете да ја искористите и улицата пред врата, секако, ако не е многу прометна

0
124

Good Idea…

Good Idea…

Conor Maynard 发布于 2020年7月1日周三

Фото: Pexels

loading...