Фотографии од бебиња во првите 20 секунди од животот

Инспириран од раѓањето на своето дете со царски рез, францускиот фотограф Кристијан Бертелот објавил серија од портрети на бебиња родени на истиот начин. Погледнете ги фасцинантните фотографии од бебиња направени во првите 20 секунди од животот

0
243

Францускиот фотограф Кристијан Бертелот бил сведок на царскиот рез на неговата сопруга. Таа беше подложена на итна операција за да се спасат нејзиниот и животот на нивното дете. Инспириран од овој настан, тој решил да објави серија портрети на бебиња родени на ист начин. Резултатот е неверојатен!

Погледнете ги фасцинантните фотографии од бебиња направени во првите 20 секунди од животот:

Фото: Фејсбук

loading...