Што знае дете, што е птица (ВИДЕО)

Не мора секогаш и сите да ги хранат, еве понекогаш некој знае и да ги изненади...можеби малку прегрубо, ама детето може да е побрзо и од птица

0
252

Сосема случајно, на интернет исплива и ова видео. Мало кинеско девојче храни птици?!

Ако мислите дека тука нема ништо необично, погледнете го видеото.

loading...