Што мислите вие за овој оброк за децата во едно загрепско училиште?

Еден маж објавил на Фејсбук фотографија од оброкот што го добиваат децата во едно основно училиште во Загреб, Хрватска, проследувајќи ја со коментар: „Земичка со парче смрдлив кашкавал, завиткана во тоалетна хратија од минатиот век...Зарем на тоа спадна загрепското школство“. Што мислите вие за оваа школска ужинка?

0
518

 

loading...