ПОЧЕТНА Uncategorized Анимиран краток филм за неговото величество – клиторисот (ВИДЕО)

Анимиран краток филм за неговото величество – клиторисот (ВИДЕО)

Неодоливиот анимиран филм „The Clitoris“ го објаснува клиторисот како никој и ништо досега! Се согласувате?

0
873

Бил прославуван во античка Грција, игнориран во средниот век, и одново откриван од научниците одново и одново пред научната заедница конечно да се согласи дека постои. За што зборуваме? Се разбира, за клиторисот!

loading...