Ели Пешева: Ги охрабрувам децата да сонуваат за големи нешта, но...

Ели Пешева е директорка за комуникации во агенцијата „Њу момент“. Таа е мајка на две девојчиња, Ена и Лана, на возраст од 12 и...

Како изгледа ручекот во јапонските училишта, кој трае 45 минути

Основното училиште во јапонскиот град Саитами има 682 ученици од прво дошестп одделение. Ручекот во јапонските училишта мошне се разликува од ручекот во училиштата...

КЕЈТ МИДЛТОН ИМА СОВЕТ КОЈ НИТУ ЕДЕН РОДИТЕЛ НЕ СМЕЕ ДА...

Војвотката од Кембриџ добила прилика да уредува страна во „Хафингтон пост“ и притоа напишала блог во кој проговорила за табу темата меѓу родителите –...

БИТОЛСКОТО ЧУПЕ ВЕ ВОДИ НА ПАТУВАЊЕ!

Инспирирана од најмладите, Битолска Млекара ја започна големата забавна и креативна наградна игра низ која нn4; води Битолското чупе и Битолското млеко, омиленото млеко...

ТОП 5