Еве доказ дека бебињата се раѓаат со инстинкт за одење (ВИДЕО)

Идниот маратонец, како што го нарекуваат ова новороденче од Бразил, со видео снимката од своите први чекорчиња веднаш по раѓањето веќе освоило повеќе од 85 милиони луѓе

0
544

Само неколку минути откако се родило ова малечко бебенце од Бразил докажало дека бебињата се раѓаат со инстинкт за одење. Иако велат дека сите бебиња се раѓаат со ваков инстинкт, оваа е прва снимка која тоа и го докажува. Сепак, се сомневаме дека сите бебиња се баш толку „жилави“ како ова кое и откако сестрата ќе се обиде да го легне, повторно се крева на ноџињата. Оваа снимкакоја е направена пред два дена ја поставила мајката Арлет Арантес од Бразил и веднаш станала хит па досега ја виделе повеќе од 85 милиони луѓе.

[better-ads type='banner' banner='999' ]