Еве што е детски инает (ВИДЕО)

Децата навистина знаат да бидат тврдоглави, а ова мало девојче е кралица на сите тврдоглавци на светот, се додека ...

0
582

Ова девојче е кралица на тврдоглавоста и иако е малечка и тукушто учи да брои до пет, не попушта и се бори за својот (погрешен) став.

Се додека мајка ѝ не го најде вистинскиот начин за да ја предомисли и да ја разувери.

loading...