Како да направите оброкот да им биде позабавен и повкусен?

Цвеќенце, стебленце, сонценце,...не треба многу за да си ја направите забавата сами и да добиете чинија поубава од слика

0
147

Стебленце од брокула, цвет од зрна црно кардонал грозје, ливченца босилек, сонце од лут сос (за деца баш и не мора да е лут) и 2-3 сончеви зраци од мајонез, тиквички со парче жолто сирење и малку од залихите кцана сол….ако имате, ако не, може и нешто по ваш избор: ноктец, оригано, шарена сол,…

Пробајте да си поиграте со храната и да направите цела приказна во чинијата, па дури и најпребирливите дечиња ќе посегнат по неа.

loading...