Како скиснати: фотографии на првачиња пред и после првиот училишен ден

Она чувство кога ќе ве напушти волјата за живот, би бил најдобар опис на овие фоторафии. Се сеќавате ли на својот прв ден во училиште?

0
538

Веројатно и вие кога сте биле деца сте имале трема пред првиот училишен ден, но сте чувствувале и возбуда и радост – се додека навистина не сте влегле во одделението и не сте видее што ве чека.

Такво разочарување по средбата со реалноста им се случило и на овие првачиња кои родителите ги фотографирале пред и после првиот ден во училиште.

pre i posle skolepre i posle skolepre i posle skolepre i posle skole

loading...