Со логика можам да стигнам од точка А до точка Б, а со фантазија секаде

Богатата фантазија е богатство на можности и нашите најмали добро го знаат тоа, бидејќи тие се мајстори во креирање на нов свет, приказни и неверојани авантури со нивната фантазија.

0
115

Така размислувал еден од најголемите умови на човештвото, Алберт Ајнштајн, за кого е познато дека уживал и во најмалите моменти на радост. И така е. Со голема доза на фантазија е создаден новиот вкус на Argeta Junior KremTuna. Туна, секогаш вкусна за љубителите на морска храна, на која додадовме млечен намаз и така ја создадовме уникатната комбинација, која веруваме ќе ве освои вас и вашите најмили.

Argeta Junior KremTuna е кремаст, морски деликатес со млечен намаз. Без засилувачи на вкус. Без конзерванси. Без бои. Без глутен.

Изберете помеѓу деликатесните вкусови Original, Ketchup, SuperTuna и новата KremTunа. Сите се подобри со фантазија која можете да ја разбудите кај децата при подготовка на појадок. Дајте им лепче, кое ќе го намачкаат со Argeta Junior и на него нека стават многу зеленчук. Со зеленчукот може да направат очи, уста, нос, коса и што уште не.

Argeta Junior е најдобра со фантазија. Како вие најмногу ја сакате?

Изберете го најдоброто за вас и вашите деца, посетете ја нашата веб страница http://www.argeta.com/mk/junior/argeta-junior-kremtuna!

 

loading...