Најдобри новогодишни подароци за младите родители

Маица-кенгур, чанта-количка, дојка за шише, сет за кашички, банана за запчињата...

0
352

Сестра ви е бремена, сосетката, пријателката, колешката…не знаете што да ѝ купите, а се ближи Нова година?

Еве нешто практично, потребно, модерно, што ќе го користи секој ден, а ќе биде подарок и за двајцата родители и за бебето.

Ова се 10 најпопуларни помагала за младите родители по изборот на INSIDER parenting:

10 products for new parents

These 10 products are perfect gifts to give to new parents this holiday season.If you want to buy something, use the links below. We'll make some money to support our videos.

Posted by INSIDER parenting on петок, 24 Ноември 2017

loading...