Направете кујна од картонски кутии

Ако навистина сакате малку мир и време за себе, помачете се и направете ваква кујна за вашето дете...верувајте, долго ќе се забавува таму

0
409

Некои родители се навистина креативни и не ги мрзи да направат се за своите деца. Понекогаш не се потребни скапи играчки за вашите деца да бидат среќни. Погледнете каква кујна направила една мајка за своето девојче.

Ova je majka svojoj klincezi izradila predivnu kuhinju od kartonskih kutija

loading...