Оседлајте ги мама и тато

Кога се преголеми за во количка, а баш се измориле од одење па мама или тато мора да глумат коњче...

0
121

Што да правите кога вашите деца ќе ја прераснат количката, а се уште не се доволно брзи и издржливи за долги прошетки? Една американска компанија понуди решение за ова уште пред 2-3 години но кај нас се уште не можат да се видат иако е вистински спас за оние родители чие излегување со децата редовно завршува такашто ги носат на рамења или во раце.

Станува збор за Piggyback Rider.
Genijalna nosilica za djecu koja će vam olakšati svakodnevne šetnje
loading...