Отвориле градинка во дом за стари и се случило чудо

Погледнете го трејлерот за филмот 'Present Perfect' кој одлучил да го сними режисерот Еван Бригс, длабоко трогнат од оваа приказна.

0
1418

Кога еден дом за стари во Сиетл претвориле во меѓугенерациски едукациски центар, односно, во него отвориле и градинка, персоналот о членовите на семејствата биле вчудовидени од позитивната промена која го предизвикало ова во животите на децата и станарите во домот.

[better-ads type='banner' banner='999' ]