Погледнете зошто оваа баба што го става бебето на спиење станала хит на интернет!

Камерата ставена во детската соба е наменета за безбедноста на детето, но понекогаш знае да фати и некој симпатичен момент.

0
273

За среќа, оваа незгода се завршила добро и бабата и бебето се добри. Патем, наводно, бабата е висока 150 цм.

loading...