ПОЧЕТНА тагови мајка

таг: мајка

Мелина Милески: Кој вели дека со пет деца се нема време...

Мелина Милески е сопственичка на салоните за убавина „Силуете“ и мајка на пет деца – Дино, Лука, Лина, Лана и Леон. Денот и почнува...

Девојче родено со бел прамен кој е ист како тој на...

Не сме сигурни какви се шансите четири лица во едно семејство да имаат иста бела дамка на косата, но сме прилично сигурни дека се...