ПОЧЕТНА тагови Мелина Милески

таг: Мелина Милески

Мелина Милески: Кој вели дека со пет деца се нема време...

Мелина Милески е сопственичка на салоните за убавина „Силуете“ и мајка на пет деца – Дино, Лука, Лина, Лана и Леон. Денот и почнува...