Животот со четири близначки не мора да е само хаос (ВИДЕО)

Дали е навистина толку многу напорно и гласно или сѐ може да се преброди со многу љубов и како тоа изгледа кога имате малечка неодолива банда

0
150

Како им е на родителите кои ќе добијат четворки?

Дали е навистина толку многу напорно и гласно или сѐ може да се преброди со многу љубов и како тоа изгледа кога имате малечка неодолива банда?

Ако судиме според оваа слатка четворка, односно четири девојчиња, животот со толку деца е преполн со бакнежи и прегратки.

The girls love hugging each other ?

Posted by Webb Quadruplets Updates on Понеделник, 1 Јануари 2018

loading...