Дали би правеле вакви вратоломии со вашето бебе? (ВИДЕО)

Ова шокантно видео e снимено во Казахстан и изгледа навистина страшно иако жената која ја изведува оваа неконвенционална бебешка масажа вели дека со неа може да лечи доенчиња со попреченост.

0
175

Лариса Оринбасаровна, 35-годишна жена од Алмати, Казахстан, веќе 11 години работи како професионален сертифициран масер.

Таа тврди дека нејзиниот неконвенционален метод на масирање, за време на кој таа ги држи бебето наизменично, за нозете, за рацете и за вратот и енергично ги ниша, може да лечи доенчиња со попреченост.

[better-ads type='banner' banner='999' ]