Дали и вашето дете реагира вака, ако заборавите да го бакнете брзајќи на работа? (ВИДЕО)

Оваа урнебесна снимка станала вирален хит откако една мајка од Флорида ја објавила на Фејсбук. Станува збор за снимка од нејзиниот двегодишен син кој му се жали на својот татко затоа што останал без бакнеж за разделба.

0
545

Видеото на кое момченце од две години реагира затоа што мајка му истрчала од дома брзајќи за на работа, без да му даде бакнеж, станало нов вирален хит. 

Диана Симос е мајка од Флорида која објавила снимка од својот двегодишен син кој му се пожалил на својот татко затоа што останал без бакнеж за разделба. Целата таа ситуација го вознемирила и дополнително поради тоа што мајката не ја бакнала дури ни неговата новородена сестричка.

После фудбалскиот тренинг на Александер морав брзо да се вратам на работа и него прилично го вознемири тоа што не го поздравив достојно“, напишала мајката на Фејсбук кадешто ја објавила и оваа урнебесна снимка која станала вистински хит.

VOLUME UP!! • After Alexander’s soccer practice i was in such a hurry to get back to work and my baby Alex was very upset he didn’t get the proper goodbye. He had a lot to say and my husband got it all on video lol ? #brokemyheart #imadeituptohimthough #babyismad #icantstopwatching #lovemylittleman

Diana Simos 发布于 2019年10月3日周四

Фото: Фејсбук

[better-ads type='banner' banner='999' ]