Еве што може да направи дрогата од човек за само 7 месеци

Една мајка објавила фотографија од синот за да им покаже на сите што направила дрогата од нејзиниот син за само 7 месеци. Отворете, и видете ја фотографијата на Коди 7 месеци потоа.

0
1375

Наркоманијата е еден од најголемите проблеми со кои се среќава општеството денес. За кратко време, тој опасен порок може да го уништи вашиот, но и животот на вашето семејство.

Џенифер Салфен Трејси од Мисури споделила на Фејсбук фотографии ид својот син Коди Бишоп за да предупреди на тоа што може да направи од човек за само седум месеци сериозната зависност од дроги.

Нејзиниот син станал зависен од хероин и мет, а неговата приказна ја споделила на Фејсбук откако не се слушнала со него две недели.

„Коди, ако го видиш ова, те молам, побарај не…те сакаме“, напишала таа во објавата.

Фото: Фејсбук

[better-ads type='banner' banner='999' ]