Колку време е дозволено да го држите бебето во своите раце?

Се разбира, додека не ве заболат рацете. Не се секирајте, нема да се навикнат, само ќе пораснат

0
94

Дајте им тон бакнежи. Кажувајте им дека се убави, наградете ги со пофалба за секој мал успех што ќе го остварат.

Еден ден нема да жалите и да мислите дека нешто сте пропуштиле. Тоа не се пороци.

Вашите деца ќе ја знаат својата вредност бидејќи неуморните прегратки на вашите раце ги научиле на љубов.

Фото: Pixabay

[better-ads type='banner' banner='999' ]