Можете ли да замислите да имате дома еден ваков коментатор?

Момче од Бразил станал коментатор на секојдневниот живот на неговите родители во самоизолација

0
384

Овој дваесетгодишник од Бразил Аурео Дени дос Сантос Дантас почнал да ги опишува секојдневните активности на своите родители.

Тој следи се што прават неговите родители и коментира во стилот на пасиониран фудбалски коментатор.

Вели дека ова го прави за да им биде позабавно, но и затоа што му недостасува гледањето на фудбалски натпревари.

Е сега, замислете на оваа идеја да дојде вашиот тинејџер…

 

[better-ads type='banner' banner='999' ]