Направете сами: Одлична идеја ако немате маска (ВИДЕО)

Бидејќи луѓето се секогаш најкретивни кога се во тесно, и сега смислија како да си направиме сами маски за заштита од вируси доколку немаме, а мора, на пример, да тркнеме до продавница

0
1420

Corona virüse önlem maske olarak ıslak mendilleri kullanabilirsiniz.

Maske olarak ıslak mendilleri kullanabilirsiniz.

Öğretmen 发布于 2020年3月11日周三

[better-ads type='banner' banner='999' ]