Направете ја наједноставната елка (ВИДЕО)

Ако имате мал стан и не можете да сместите голема елка или едноставно сакате да бидете креативни и да изработите со вашите деца едноставни хартиени елки имаме вистинско решение за вас – новогодишна елка од хартија.

0
333

Можете да направите и десетина елки и да ги распоредите на полиците, а се разбира, поентата е во тоа во правењето на елките да го вклучите и вашите деца.

Сè што ви треба е хартија со зелена боја, молив некој држач за моливот.

Исечете ја хартијата во облик на тркалца, превиткајте ја, па во вид на гранки редете на моливот. Погледнете како изгледа целиот процес во видеото:

 

[better-ads type='banner' banner='999' ]