Најдобрите ученици на билборди ширум Нови Сад

Во Нови Сад ќе бидат истакнати 40 билборди со лицата на 280 ученици, што е најголем број ученици промовирани во рамките на проектот „Учам + знам = вредам“, од неговиот почеток во 2015 година.

0
163

Во рамките на проектот „Учам + знам = вредам“ што го реализира Здружението за промоција на социјалната одговорност, во Нови Сад се поставуваат фотографии од најдобрите ученици, кои во изминатата учебна година остварија најзначајни национални и меѓународни успеси на натпревари од областа на науката и уметноста.

Во Нови Сад ќе бидат истакнати 40 билборди со лицата на 280 ученици, што е најголем број ученички и ученици промовирани во рамките на проектот од неговиот почеток во 2015 година.

Во наредните десетина денови панели со најдобрите студенти ќе бидат подигнати во општините Сремски Карловци, Жабаљ, Србобран, Бачки Петровац, Беочин и Темерин.

Текстот и фоторафијата се преземени од ТУКА.

[better-ads type='banner' banner='999' ]