Прослава на првиот роденден во време на корона

Карантин. Прослава на првиот роденден. Никој од вас не е поканет

0
313
Многу настани се откажани, но родендени се слават во кругот на најтесното семејство.
Тоа важи и за синот на Кајли Најар, кој во време на изолацијата го прославил својот прв роденден.
За да остане запаметен, неговата мајка сама ги изработила украсите и го фотографирала својот син.
Над креветчето на нејзиниот син ставила натпис на кој пишува: „Карантин. Прослава на 1-от роденден. Никој од вас не е поканет“.
Останатиот дел од собата го украсила со балони во иста боја, а на главата му ставила славеничка капа од хартија.
Момченцето станало вирален хит на социјалните мрежи, а неговата насмевка е најдобар доказ за тоа колку малите работи можат да нè направат среќни.

Фото: Фејсбук

[better-ads type='banner' banner='999' ]