Се пораѓала на предното седиште, сопругот возел, двете ќерки врескале, а синот снимал сѐ

„Моето бебе излегува. О, Мајк, бебето излегува! “, вели оваа Афроамериканка додека се пораѓа на предното седиште од автомобилот, во видеото кое го објавиле на интернет, а го снимил десетгодишниот син.

0
953

Брачна двојка од Невада била во шок кога мајката почнала да се пораѓа на предното седиште на нивниот автомобил додека се наближувале до болницата оддалечена само 10 минути од нивниот дом.

Руја Непиер од Невада се пораѓала додека нејзиниот сопруг го возел автомобилот обидувајќи се да ѝ помогне и истовремено побрзо да стаса во болницата, а нивните две ќерки биле на задното седиште и од страв врескале и плачеле на глас. Целата работа ја снимил нивниот 10-годишен син.

„Моето бебе излегува. О, Мајк, бебето излегува! “, вели Непиер во видеото кое го објавиле на интернет.

[better-ads type='banner' banner='999' ]