Што знае дете што е жаба… ја зема да ја јаде…

Дали сте имале некој необичен настан со вашето дете, од типот на јадење жаба на пример? Или, не дај Боже, да помешаат нешто што никако не е за јадење - со дебело парче чоколатце, или пак да го гризнат кучето што им ја изело бананата... Да, да, сешто има кога се деца во прашање

0
75

Децата понекогаш се плашат од непознати нешта, но кога се многу мали обично не се плашат ниту пак се згрозуваат од нешто. Тогаш им е и онака се непознато, а за да го запознаат најчесто се обидуваат да го вкусат. Што и да е тоа, лебарка, малку од содржината на својата пелена, земја, жаба …

Извесна Мелиса Рацлаф решила да провери што ќе прави нејзината ќеркичка кога ќе види жаба. Додека малечката си седи во својата лежалка во градината и грицка парче портокал, нејзината мајка ѝ става во скутот една лигава, крастава жаба. Кутрата жаба!

Девојчето ја погледнува заинтересирано, ја зема во рака и се спрема да ја стави во својата уста.

Погледнете го експериментот на оваа мајка и снимката што собра 1,2 милиони лајкови.

@mretzlaff3

We didn’t see this coming..must be a tasty toad! #toddlersoftiktok #tastytoad #toddlermeals #yuck #froglegs #toddlershenaningans

♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe – Minisiren Remix] – Conkarah

Фото: ТикТок

loading...