Детенце украло дијамантски прстен за да ја запроси саканата

Детските љубовни приказни можат да бидат легендарни, иако во случајов, едно мало момче се претворило во крадец за да го задобие срцето на својата сакана соученичка

0
93

Момчето Томи ја запросило својата соученичка Мили со дијамантски прстен кој го украл од својата мајка. Погледнете го видеото кое го снимиле родителите на малата Мили.

[better-ads type='banner' banner='999' ]