И мајките танцуваа на државното првенство за танци (ВИДЕО)

Мајките членки на Break a Leg ја воодушевиле публиката на Државното првенство за модерни танци што се одржа во Куманово

0
113

Изминатиов викенд во Куманово се одржа Државното првенство во модерни танци. Првенството се одржа во организација на танцов клуб „Ултра“, а под покровителство на Македонската Асоцијација за модерни танци – МАМТ.

На првенството, со свој настап се претставија и мајките-членки на Break a Leg.

Нивниот настап можете да го видите тука.

[better-ads type='banner' banner='999' ]