Направете сладолед за 10 минути!

Овој начин на правење на сладолед е особено интересен за децата па можете да ги вклучите и нив во процесот на правење.

0
133

Кој вели дека сладоледот мора долго да се чека, па затоа е полесно да се претрча до најблиската продавница и да се купи готов? Најдовме рецепт за најбрзиот домашен сладолед, вкусно и едноставно!

Рецептот и начинот на подготвување ќе ги најдете тука.

[better-ads type='banner' banner='999' ]