Нов тренд: Идните мајки прават селфи со бебето во стомак

Оваа апликација им овозможува на трудниците на нивното селфи да се појави и бебето кое е во стомакот.

0
557

Идните мајки ширум светот споделуваат волшебни селфи фотографии со бебињата во стомак багодарение на новите филтри на апликацијата PicsArt.

До фотографиите ставаат и хаштаг #BabyInBelly, што е и назив на новиот тренд. Оваа апликација им овозможува на трудниците на нивното селфи да се појави и бебето кое е во стомакот.

Фотографиите е лесно да се креираат, а тука се и различни бои, ефекти и алати со кои можете да ги разубавите. Овие фотографии потсетуваат на трендот Brelfie кога мајките делеа на социјалните мрежи фотографии од доење, а со помош на апликацијата PicsArt ги уредуваа на сличен начин како сега.

[better-ads type='banner' banner='999' ]