ПОЧЕТНА БЕБЕ НА ДЕНОТ Новороденчиња во улога на принцезите на Дизни

Новороденчиња во улога на принцезите на Дизни

Фотографката Карен Мери направила фотографии на шест новородени девојчиња облечени во костими на Дизниевите принцези.

0
304
Карен Мери е фотографка чија работа е посветена на трудниците, мајките и децата, а нејзините фотографии никого не оставаат рамнодушен. Особено овие:

I

loading...