Browsing Tag

колачи

Не им верувајте на сладникавите реклами: Дали ве гризе совест кога гледате родители кои среќно печат…

Родителите од рекламите поминуваат часови насмеани и среќно играјќи си со своите деца. Печат колачи, ги мачкаат со брашно врвовите на детските носиња и скокаат низ кујната додека чекаат да се испечат колачите, а потоа вкусните колачи ги…

Како да направите новогодишни колачи заедно со децата?

Најлесен начин да го привлечете вниманието на детето е да го викнете да учествува во правењето нешто што многу го сака. А малку се децата кои ќе одбијат вкусно колаче. Еве неколку совети како да ги забавувате децата во кујната за време на…