Browsing Tag

Бранко Брковиќ

Од – тато те сакам, до – тато оди си!

Вака некако изгледа приказната што ја живеат еден татко и неговото сега веќе 5 ипол годишно дете откако состојбата со пандемијата била искористена за да им се ускратат видувањата, па сега детето кое претходно со душа ги чекало средбите со…